OS VECIÑOS DE SAN VICENTE NON DISFRUTARÁN DA EUROCOPA 2008

NON É NINGUNHA NOVA DICIR QUE OS VECIÑOS DE SAN VICENTE SOFREN CONTINUOS PROBLEMAS COA COBERTURA DE TELEFONÍA MOVIL, E A TODOS ESES PROBLEMAS SUMANSE AGORA OS DA IMPOSIBILIDADE DE DISFRUTAR DA EUROCOPA 2008, XA QUE NON SINTONIZAN A CANLE CUATRO NOS SEUS TELEVISORES.

HOXE A NOSA SELECCIÓN DISPUTA O SEU PRIMEIRO PARTIDO E TODOS AQUELES VECIÑOS OS QUE LLE GUSTE O FÚTBOL TERÁN QUE DESPRAZARSE A ALGÚN BAR QUE DISPOÑA DE SEÑAL POR SATÉLITE.

DESDE QUE ESTA CANLE COMEZOU A EMITIR EN NINGÚN MOMENTO SE PROCUROU ADAPTAR O REPETIDOR SITUADO NO LUGAR DE FAMPOUSA, SENDO ESTE O QUE DOTA DE COBERTURA Ó NUCLEO CON MÁIS VECIÑOS DO NOSO CONCELLO.

PROBLEMAS COA COBERTURA DE TELEFONÍA MOVIL, IMPOSIBILIDADE DE VER CORRECTAMENTE CANLES COMO TELE 5 OU TVE2, NULA SEÑAL DE CUATRO, REPETIDORES SIN ADAPTAR PARA A NOVA TELEVISION DIXITAL TERRESTRE(T.D.T.), INTERNET CON ESCASA VELOCIDADE, ..... ESTA CLARO QUE OS NOSOS GOBERNANTES NON LLES PREOCUPAN O MÁIS MÍNIMO AS NOVAS TECNOLOXÍAS.

5 comentarios:

Anónimo dijo...

outra vergonza máis, que non podamos ver a eurocopa no seculo que estamos... supoño que haberá algun concello de Galicia que tampouco a poida ver (na montaña de Lugo e Ourense), pero un concello a 20 min de santiago non é concebible, pero o peor é que non haxa ninguén que se mobilice, parece que a ninguén lle importa...estamos nun pobo sen autoridade crítica, ata iso lle roubaron a Baña, ...

Anónimo dijo...

PARECEME INCRIBLE QUE NON PODADES VER CUATRO EN A BAÑA, NO SECULO 20 E PRETIÑO DE COMPOSTELA E NON PODEDES VER VEN A TELE....

AHHHHHH UNHA SUXERENCIA DADELLE MÁIS PUBLICIDADE A PAXINA QUE E UN FORO IMPORTANTE DA VIDA MUNICIPAL DE A BAÑA

Anónimo dijo...

Non sexades cinicos ni fagades demagoxia, porque creo que os socialiastas xa demostraxedes que asi nunca ides gobernar na Baña...

Son do concello da Baña, e vexo o canle Cuatro perfectamente, tanto a traves de sinal analoxico como a través de sinal dixital. Poida que haxa algun recuncho no que non se sintonice ben, pero dou constancia de que en moitas parroquias vemos a eurocopa moi a gusto no sofá mentres xente como o autor desta "noticia" pensa na próxima traxedia sobre o noso concello.

Anónimo dijo...

non estamos a falar de outras parroquias. estamos a falar de san vicente. NON SE VE CUATRO, NON SE VE CUATRO. O REPETIDOR DE FAMPOUSA NON ESTA ADAPTADO PARA A TDT E NON EMITE CUATRO EN ANALOXICO. REPITO. NON VEMOS CUATRO. QUEDOU CLARIÑO.

Anónimo dijo...

ESA PERSOA QUE PÑODE VER A EUROCOPA TAN TRANQUILIÑO NA SÚA CASA NORABOA, PERO HAI MOITA XENTE, COMA MIN QUE NON A PODE VER, É O DE SEMPRE O CONCELLO NON LLE IMPORTA NADA DE NADA, AHH SÓ ENCHER O BOLSILLO, E SE O pSOE NUNCA GAÑARÁ AS ELECCIÓNS POLO MENOS DENUNCIAMOS ESTES CASOS E SOMOS COHERENTES COAS NOSAS POSTURAS DE DEFENDER AO NOSO POBO E AOS NOSOS VECIÑOS(AS